Werkzaamheden Jan Tinbergenstraat en Leeghwaterstraat

Mocht u nog geen bericht hebben ontvangen over de werkzaamheden van ons als vereniging. Lees dan onderstaand bericht en reageer eventueel.

Namens de gemeente ontvingen wij deze mail. Ik verzoek u vriendelijk de tijd te nemen om deze e-mail aandachtig door te lezen:

Beste ondernemers in Bedrijventerrein Zoutman,

Ik ben Patrick Fitz-James en ik werk voor de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. We zijn momenteel bezig met een project in uw omgeving voor het ophogen van de Jan Tinbergenstraat en Leeghwaterstraat, en we willen graag in contact komen met u om u hierover te informeren.

Om u op de hoogte te houden van de ontwikkelingen rondom het project, en om u te betrekken bij de beslissingen die genomen worden, vragen wij u vriendelijk om uw contactgegevens met ons te delen. U kunt uw e-mailadres sturen naar pfitz-james@bodegraven-reeuwijk.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 06-81385224.

We willen u verzekeren dat uw gegevens alleen zullen worden gebruikt om project gerelateerde berichten met u te delen. We zullen uw gegevens nooit met derden delen.

We hopen dat u wilt meewerken om dit project succesvol te maken.